top of page

Over 
LVstudio

LVstudio Architectuur

LVstudio is een allround architectenbureau waarbij u terecht kunt voor duurzaam verbouwen, transformeren, restaureren, renoveren, aanbouwen en nieuwbouw. Samen met de opdrachtgever maakt LVstudio een passend ontwerp. Passend bij de wensen, de gebruikers en bij de omgeving. LVstudio begeleidt u vanaf het eerste initiatief tot en met de oplevering. Maar ook als u een architect zoekt voor kleinere (deel)opdrachten, bent u bij LVstudio aan het juiste adres. LVstudio bedient zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Bij LVstudio kunt u onder andere terecht voor:

  • ontwerp- en tekenwerkzaamheden (2D en 3D);

  • bouwmanagement/begeleiding;

  • bouwkostenramingen; 

  • vergunningaanvragen;

  • haalbaarheidsonderzoek;

  • vooroverleg gemeentes;

  • aanbestedingen;

  • subsidie-aanvraag;

  • advies verduurzaming;

  • aankoopbegeleiding.

De werkwijze van LVstudio is als volgt:

 

Schets ontwerp
Ieder project begint met een analyse van de bestaande situatie en de wensen van de opdrachtgever. Op basis hiervan maakt LVstudio een ruimtelijke vertaling in de vorm van conceptontwerp,  3D-modellen en sfeerimpressies. Zo worden de grote lijnen uitgezet, maar er is nog alle gelegenheid voor feedback en aanpassingen.

Voorlopig & Definitief ontwerp
In deze fase wordt het ontwerp  verder uitgewerkt. Ook komen de mogelijke alternatieven op papier, worden eventuele vergunningstrajecten gestart en de benodigde adviseurs ingezet en gecoördineerd.

Bouwvoorbereiding & Bestek
Vooruitlopend op de bouw werken wij het definitief ontwerp in detail uit ten behoeve van prijsvorming en uitvoering. Dit resulteert in tekeningen, werkomschrijvingen en voorwaarden op basis waarvan wij geschikte uitvoerende partijen selecteren.

Bouwmanagement
In de uitvoeringsfase komen alle onderdelen bij elkaar en wordt het ontwerp voor het eerst zichtbaar. LVstudio zorgt voor een soepel en transparant bouwproces en blijft te allen tijde betrokken bij de bouw. Zo kan LVstudio de planning, kosten en kwaliteit van het ontwerp waarborgen.

LVstudio is geregistreerd in het architectenregister onder registratienummer: 1.111001.021

LVstudio Ontwikkeling

LVstudio  investeert en ontwikkelt  in vastgoed. De portefeuille bevindt zich in de Randstad en faciliteert in wonen, werken en winkelen.

De belangrijkste factoren  zijn: kwaliteit, locatie en leefbaarheid. LVstudio restaureert/renoveert vastgoed met respect voor het verleden. Dit gebeurt met oog voor duurzaamheid en toekomstige bestemmingen. 

Het vastgoed van LVstudio is in eigen beheer. Wij verzorgen het financiële en technische beheer van de portefeuille.

LVstudio is altijd op zoek naar nieuwe investeringsmogelijkheden. Bent u eigenaar van woningen, winkels en/-of kleinschalige kantoorpanden en overweegt u om uw bezit te verkopen, neem dan contact op met LVstudio

bottom of page